Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Σχετικά με την Alpha Inox

Ξεκινήσαμε την επαγγελματική δραστηριότητα μας το έτος 1981. Αντικείμενο των εργασιών μας ο εξοπλισμός επιχειρήσεων όπως εστιατορίων, ταχυφαγείων, ξενοδοχείων, ταβερνών, σούπερ μάρκετ, καφενείων, βιοτεχνίων τροφίμων, μονάδων μαζικής εστίασης κλπ. Η αγάπη και το μεράκι μας για την δουλειά μας, η τεράστια εμπειρία μας στο αντικείμενο της και το διαρκές ενδιαφέρον μας για τις τεχνολογικές εξελίξεις μας βοηθούν να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε το άρτιο αποτέλεσμα στον σχεδιασμό και τον εξοπλισμό του καταστήματος καθώς και τη after sale κάλυψη των πελατών μας.


Συνδυάζουμε την λειτουργικότητα του χώρου, ώστε οι εργαζόμενοι να κουράζονται λιγότερο και να αποδίδουν περισσότερο, με την οικονομία η οποία συνίσταται στην χρήση των απαραίτητων μηχανημάτων και συσκευών στις πλέον καλύτερες τιμές της αγοράς και την αρμονία του χώρου για να νοιώθουν οι πελάτες και οι εργαζόμενοι άνετα. Εφαρμόζουμε το σύστημα της ολικής ποιότητας. Το αποτέλεσμα άοκνων προσπαθειών μας είναι να έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας και έχουμε όχι μόνο ευχαριστημένους πελάτες αλλά και πιστούς φίλους συνεργάτες.


Εστιάζουμε στις ανάγκες σας...Εξοπλίζουμε τις απαιτήσεις σας...


 H εταιρία Alpha Inox , έχοντας πάνω από 30 χρόνια εμπειρία στον επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων, σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για τον εξοπλισμό του  νέου σας καταστήματος. 


Παράλληλα,  το δβ Αρχιτεκτονικό εργαστήρι του αρχιτέκτονα Δημήτρη Βακαλίδη αναλαμβάνει τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, τη μελέτη και επίβλεψη του χώρου καθώς και την 3D παρουσίασή του. Έτσι σας προτείνουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα του μελλοντικού σας καταστήματος ....Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!