Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Διαχείριση Υλικών και Κάδοι


Ανυψωτικό Καρότσι (Κλαρκ)

Το ανυψωτικό καρότσι είναι ιδανικό για την ανύψωση και το χειρισμό βαρέων παλετών, μεγάλων σάκων υλικού και άλλων βαριών υλικών. Αυτή η μονάδα μπορεί ..

0,00€

Ανυψωτικό Καρότσι (Κλαρκ) με Υδραυλική Μετατόπιση

Η υδραυλική πλευρική μετατόπιση των διχάλων περόνης επιτρέπει τον ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό και φόρτωση μιας μεγάλης ποικιλίας μεγεθών παλετ..

0,00€

Ανυψωτικό Καρότσι με Πηρούνια (Κλαρκ)

Η διχαλωτή περόνη γρήγορης τοποθέτησης επιτρέπει ασφαλή και γρήγορο χειρισμό παλετών πολλαπλών διαστάσεων . Οι περόνες είναι σφυρηλατημένες από χά..

0,00€

Γενικός Κάδος

Ο σχεδιασμός του κάδου MultiOne επιτρέπει την καλή ορατότητα στην κοπτική άκρη, καθιστώντας την φόρτωση, ταξινόμηση και απόρριψη αποτελεσματικότερη. Η..

0,00€

Κάδος Ελαφρών Υλικών

Σχεδιασμένο για τη μετακίνηση μεγάλων όγκων υλικών μικρού βάρους, συμπεριλαμβανομένων των σιτηρών, των υλικών για κτηνοτροφικά φυτά, των τσιπς, του μο..

0,00€

Κάδος Χωμάτων

Αυξήστε το ύψος της εκφόρτωσης του μηχανήματος κατά περίπου 60 εκ. χρησιμοποιώντας τον κάδο χωμάτων. Αυτή η αυξημένη εμβέλεια επιτρέπει τη φόρτωση φορ..

0,00€

Κουβάς με Αρπαγή

Αυτός ο κάδος είναι ιδανικά σχεδιασμένος για να σκάβει και να αρπάξει δύσκολο υλικό . Ο σχεδιασμός δοχείων από χάλυβα βαρέως τύπου, σε συνδυασμό με το..

0,00€

Τηλεσκοπικός Γερανός

Ο τηλεσκοπικός γερανόςς MultiOne παρέχει πρόσθετη πρόσβαση για εργασίες ανύψωσης. Περιλαμβάνει ένα γάντζο ασφαλείας βαρέως τύπου. Ο τηλεσκοπικός γεραν..

0,00€

Υδραυλικός Σφιγκτήρας

Ο υδραυλικός σφιγκτήρας προσαρτάται στο πλαίσιο διχάλας παλέτας, αλλάζοντας το πιρούνι παλετών σε ένα ευπροσάρμοστο σύστημα καταπακτών ο υδραυλικό χει..

0,00€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)

Πρόσφατα

Νέο
Σχαριέρα Υγραερίου Combi 5Δ

Σχαριέρα Υγραερίου με σχάρα ψησίματος και ταψί μαγειρέματος. Κατάλληλη για προπάνιο και βουτάνιο ή φυσικό αέριο (κατόπιν παραγγελιας).5 καυστήρες, καθ..

1.267,00€

Νέο
Σχαριέρα Υγραερίου Combi 4Δ

Σχαριέρα Υγραερίου με σχάρα ψησίματος και ταψί μαγειρέματος. Κατάλληλη για προπάνιο και βουτάνιο ή φυσικό αέριο (κατόπιν παραγγελιας).4 καυστήρες καθέ..

786,00€

Νέο
Σχαριέρα Υγραερίου Combi 3Δ

Σχαριέρα υγραερίου με σχάρα ψησίματος και ταψί - 3 καυστήρεςΣχαριέρα Υγραερίου με σχάρα ψησίματος και ταψί μαγειρέματος. Κατάλληλη για προπάνιο και βο..

558,00€