Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Διαχείριση Υλικών και Κάδοι


Ανυψωτικό Καρότσι (Κλαρκ)

Το ανυψωτικό καρότσι είναι ιδανικό για την ανύψωση και το χειρισμό βαρέων παλετών, μεγάλων σάκων υλικού και άλλων βαριών υλικών. Αυτή η μονάδα μπορεί ..

0,00€

Ανυψωτικό Καρότσι (Κλαρκ) με Υδραυλική Μετατόπιση

Η υδραυλική πλευρική μετατόπιση των διχάλων περόνης επιτρέπει τον ευκολότερο και ασφαλέστερο χειρισμό και φόρτωση μιας μεγάλης ποικιλίας μεγεθών παλετ..

0,00€

Ανυψωτικό Καρότσι με Πηρούνια (Κλαρκ)

Η διχαλωτή περόνη γρήγορης τοποθέτησης επιτρέπει ασφαλή και γρήγορο χειρισμό παλετών πολλαπλών διαστάσεων . Οι περόνες είναι σφυρηλατημένες από χά..

0,00€

Γενικός Κάδος

Ο σχεδιασμός του κάδου MultiOne επιτρέπει την καλή ορατότητα στην κοπτική άκρη, καθιστώντας την φόρτωση, ταξινόμηση και απόρριψη αποτελεσματικότερη. Η..

0,00€

Κάδος Ελαφρών Υλικών

Σχεδιασμένο για τη μετακίνηση μεγάλων όγκων υλικών μικρού βάρους, συμπεριλαμβανομένων των σιτηρών, των υλικών για κτηνοτροφικά φυτά, των τσιπς, του μο..

0,00€

Κάδος Χωμάτων

Αυξήστε το ύψος της εκφόρτωσης του μηχανήματος κατά περίπου 60 εκ. χρησιμοποιώντας τον κάδο χωμάτων. Αυτή η αυξημένη εμβέλεια επιτρέπει τη φόρτωση φορ..

0,00€

Κουβάς με Αρπαγή

Αυτός ο κάδος είναι ιδανικά σχεδιασμένος για να σκάβει και να αρπάξει δύσκολο υλικό . Ο σχεδιασμός δοχείων από χάλυβα βαρέως τύπου, σε συνδυασμό με το..

0,00€

Τηλεσκοπικός Γερανός

Ο τηλεσκοπικός γερανόςς MultiOne παρέχει πρόσθετη πρόσβαση για εργασίες ανύψωσης. Περιλαμβάνει ένα γάντζο ασφαλείας βαρέως τύπου. Ο τηλεσκοπικός γεραν..

0,00€

Υδραυλικός Σφιγκτήρας

Ο υδραυλικός σφιγκτήρας προσαρτάται στο πλαίσιο διχάλας παλέτας, αλλάζοντας το πιρούνι παλετών σε ένα ευπροσάρμοστο σύστημα καταπακτών ο υδραυλικό χει..

0,00€

Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)

Πρόσφατα

Νέο
Ηλεκτρικό Θερμαντικό HOTKON AL

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣΘερμαντικό επιτραπέζιο με αντιστάσεις ALΕπιτραπέζια τοποθέτησηΑνοξείδωτη κατασκευήΜε διακόπτη on-offΘερμαντικό στοιχείο με αντίστασ..

387,00€

Νέο
Βραστήρας Ζυμαρικών PK700

Βραστήρας Ζυμαρικών Ηλεκτρικός Επιτραπέζιος Μονός PK700,Μοντέλο: PK700Γενικά ΧαρακτηριστικάΕξ' ολοκλήρου κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα (ΑΙSI 30..

1.033,00€

Νέο
Μπαιν Μαρί Επιτραπέζιο BM700

Μπαιν Μαρί Επιτραπέζιο Μονό BM700, για 1 GN 1/1Μοντέλο: BM700Χωρητικότητα (GN): 1- 1/1Γενικά ΧαρακτηριστικάΚατασκευασμένο απ ανοξείδωτο Χάλυβα AISI 30..

497,00€