Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Εκσκαφή και Κατασκευή


Γκρέιντερ

Η προσάρτηση του γκρέιντερ μετατρέπει το MultiOne σε ένα σύστημα ταξινόμησης υψηλής απόδοσης, κατάλληλο για περιορισμένες περιοχές που δεν είναι προσβ..

0,00€

Εκσκαφέας Εκσκαφέας

 Είναι ένας συμπαγής ισχυρός εκσκαφέας. Είναι ιδανικός για έργα εξωραϊσμού και φυτωρίου, σύστημα αποχέτευσης και εκσκαφή σηπτικών δεξαμενών, εκσκ..

0,00€

Θραυστήρας Θραυστήρας

Ο κάδος θραυστήρων MultiOne συνθλίβει εύκολα το σκυρόδεμα, τις πέτρες ή την άσφαλτο, προετοιμάζοντας το προϊόν στη θέση εργασίας. Ο σχεδιασμός αυτόματ..

0,00€

Κάδος Ανάμιξης Σκυροδέματος Κάδος Ανάμιξης Σκυροδέματος

Ο κάδος ανάμιξης σκυροδέματος επιτρέπει στον χειριστή να φορτώνει, να αναμιγνύει, να μεταφέρει και να εκκενώνει σκυρόδεμα πολύ πιο γρήγορα από τον παρ..

0,00€

Κάδος Διαλογής

Ο κάδος διαλογής MultiOne διαχωρίζει υλικά διαφορετικού μεγέθους χάρη στη μοναδική κατασκευή του. Ο σκοπός του κάδου διαλογής είναι να διαχωρίσει μεγα..

0,00€

Κάδος Πολλαπλών Χρήσεων Κάδος Πολλαπλών Χρήσεων

υτός ο κάδος πολλαπλών χρήσεων επιτρέπει τη χρήση του για κατεδάφιση, εξωραϊσμό και γενικές κατασκευαστικές εργασίες. Όταν χρησιμοποιούνται ως λαβές, ..

0,00€

Κάδος Σύνθλιψης-Αρπαγής

Αυτός ο κάδος έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται ογκώδη, αντικανονικά αντικείμενα που βρίσκονται στην κατεδάφιση, στη βιομηχανία, στην κατασκευή, στην ..

0,00€

Λεπίδα Απόξεσης

Ο  σχεδιασμός της λεπίδας κάνει μια ευρεία ποικιλία εργασιών, από την απόξεση σκληρών εδαφών, την ταξινόμηση και στοίβαξη χαλαρών εδαφών, γρήγορα..

0,00€

Μίνι Εκσκαφέας

Ο μίνι εκσκαφέας είναι μια αποτελεσματική λύση για μικρά έργα εκσκαφής. Μέσω της χρήσης των βασικών χειριστηρίων MultiOne, οι εργασίες εκσκαφής είναι ..

0,00€

Σιαγόνες Σύνθλιψης Σιαγόνες Σύνθλιψης

Οι ισχυρές, με υδραυλικό τρόπο, σιαγόνες σύνθλιψης μπορούν να παραλάβουν και να συντρίψουν το σκυρόδεμα με ευκολία . Το τμήμα της σιαγόνας κοπής του μ..

0,00€

Συσκευή Ανοίγματος Τάφρων

Αυτό το μηχάνημα δημιουργεί τάφρους με ελάχιστη ζημιά σε χλοοτάπητες και κήπους . Η απρόσκοπτη λειτουργία εξασφαλίζεται μέσω του πλανητικού τελικού κι..

0,00€

Συσκευή Ψυχρού Πλανίσματος Ασφάλτου Συσκευή Ψυχρού Πλανίσματος Ασφάλτου

Ιδανικός σχεδιασμός για φρεζάρισμα κατεστραμμένων επιφανειών ασφάλτου και σκυροδέματος κατά την προετοιμασία για την εκ νέου επένδυση. Το κρύο πλάνισμ..

0,00€

Τελικός Επεξεργαστής Δρόμου ( Εφαρμοστής Ασφάλτου)

Ο τελικός επεξεργαστής δρόμου MultiOne είναι ένα αποτελεσματικό και ευέλικτο εξάρτημα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση ασφάλτου, χαλικιού ..

0,00€

Τρυπάνι Τρυπάνι

Η ισχυρή μονάδα υδραυλικής κίνησης του ελικοειδούς, σε συνδυασμό με διάφορα τρυπάνια διαμέτρων, παρέχουν εξαιρετική ευελιξία σε όλους τους τύπους εδάφ..

0,00€

Υδραυλικό Σφυρί

Το στενό προφίλ του υδραυλικού σφυριού επιτρέπει να φτάσει σε μέρη που δεν μπορούν να κάνουν άλλα . Με ελάχιστες σφραγίδες και κινούμενα μέρη, το υδρα..

0,00€

Εμφάνιση 1 έως 15 από 15 (1 Σελ.)

Πρόσφατα

Αποχυμωτής Φρουτων & Λαχανικών Juice Master

Αποχυμωτής Φρούτων & Λαχανικών Juice Master. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα περιστροφής του μοτερ μέχρι 6300RPM. Ηλετρικό μοτέρ ονομαστικής ισχύς..

403,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Percolator PRO 40T

Καφετιέρα Percolator, 40-48ltΚαφετιέρα φίλτρου percolator, χωρητικότητα 6lt, 40-48 φλιτζάνια, ένδειξη στάθμης, κάνουλα σερβιρίσματος, βάση για ποτηρί ..

130,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Aurora 22

Καφετιέρα Φίλτρου με ΘερμόΚαφετιέρα φίλτρου, ελάχιστη ποσότητα παρασκευής 0,5lt,  χρόνος παρασκευήε 8 λεπτά, θερμός 2lt με αντλία σερβιρισμάτος, ..

349,00€