Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Συντήρηση Ακινήτων


Απορροφητήρας

Αυτή η προσάρτηση δημιουργεί τεράστια αναρρόφηση για τη συλλογή φύλλων, αποκόμματα γρασιδιού και άλλα χαλαρά συντρίμμια . Η περιστροφική πλευρική βούρ..

0,00€

Άροτρο Χιονιού

Αυτό το ευέλικτο, με υδραυλικό τρόπο χειριστήριο χιονιού προσφέρει 5 διαφορετικές θέσεις λειτουργίας των λεπίδων: • Δεξιά 30 ° • 30 αριστερά • Ευθεία ..

0,00€

Βούρτσα Ζιζανίων

Ένας υδροστατικός ηλεκτροκινητήρας, με ρυθμιζόμενη κλίση και ειδικά σχεδιασμένη βούρτσα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό σύστημα γ..

0,00€

Εγκαταστάτης Πασσάλων

Ο εγκαταστάτης πασσάλων χρησιμοποιείται για την άνετη, γρήγορη και αποτελεσματική πασσάλωση αμπελώνων , θερμοκηπίων κλπ με ελάχιστη προετοιμασία εδάφο..

0,00€

Καθαριστής

Είτε κινείται προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, αυτό το εξάρτημα σκουπίζει γρήγορα και ήσυχα και συλλέγει βρωμιά και θραύσματα. Τέλειο σύστημα καθαρισμού..

0,00€

Καθαριστής Κενού

Ο καθαριστής κενού σκουπίζει και συλλέγει ακαθαρσίες και υπολείμματα. Όταν γίνεται με τις διαδικασίες καθαρισμού, τα συλλεχθέντα απορρίμματα απορρίπτο..

0,00€

Λεπίδα Χιονιού

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για να καθαρίσετε γρήγορα το μέτριο χιόνι από τα πεζοδρόμια και τους δρόμους. Εξοπλισμένο με σύστημα απορρόφησης κραδασμών που..

0,00€

Περιστροφική Σκούπα

Η βρωμιά, η ξηρή λάσπη, το ελαφρύ χιόνι και άλλα συντρίμμια απομακρύνονται γρήγορα και αποτελεσματικά με αυτό το υδραυλικά προσαρμοσμένο εξάρτημα. Είτ..

0,00€

Πλατφόρμα Εργασίας Πλατφόρμα Εργασίας

Η πλατφόρμα εργασίας MultiOne είναι συνδεδεμένη στο MultiOne από την πλάκα ζεύξης. Το ασφαλές φορτίο εργασίας για την εναέρια εξέδρα εργασίας είναι 12..

0,00€

Πλυντήριο

Το MultiOne Street Washer είναι η καλύτερη λύση για τον γρήγορο καθαρισμό δημόσιων δρόμων, κέντρων πόλεων, χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων, πλατειών της ..

0,00€

Πλυντήριο Φωτοβολταϊκών

Το πλυντήριο φωτοβολταικών MultiOne έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει απαλά την επάνω επιφάνεια μιας συστοιχίας ηλιακών συλλεκτών. Αυτό το σύστημα μπορ..

0,00€

Ρυμουλκούμενα (Trailer)

Τα ρυμουλκούμενα MultiOne είναι χρήσιμα για τη μεταφορά απορριμμάτων κήπων, χωμάτων κλπ. Διατίθεται με χειροκίνητο ή υδραυλικό σύστημα .• MANUAL DUMP ..

0,00€

Σύστημα Πλύσης

Τα πλυντήρια υψηλής πίεσης είναι ιδανικά για καθαρισμό εργοταξίων και γενική συντήρηση. Τα ισχυρά 170 bar (2,465 psi), η εκτόξευση πίεσης καθαρίζει τη..

0,00€

Φυσητήρας Φύλλων-Μπάζων Φυσητήρας Φύλλων-Μπάζων

Ο φυσητήρας φύλλων παρέχει μεγάλη ροή όγκου αέρα και την ικανότητα περιστροφής του ακροφυσίου 360 μοίρες από το κάθισμα του χειριστή.  Αυτός ο αν..

0,00€

Φυσητήρας Χιονιού

Ο φυσητήρας χιονιού είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την απομάκρυνση μεγάλων ποσοτήτων χιονιού από πεζοδρόμια, δρόμους ή άλλες μεγάλες περιοχές, ό..

0,00€

Ψεκαστήρας Αλατιού και Άμμου

Αυτή η μονάδα είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την εξάπλωση των προϊόντων ελέγχου πάγου. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την εξάπλωση σπόρων και λιπ..

0,00€

Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)

Πρόσφατα

Αποχυμωτής Φρουτων & Λαχανικών Juice Master

Αποχυμωτής Φρούτων & Λαχανικών Juice Master. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα περιστροφής του μοτερ μέχρι 6300RPM. Ηλετρικό μοτέρ ονομαστικής ισχύς..

403,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Percolator PRO 40T

Καφετιέρα Percolator, 40-48ltΚαφετιέρα φίλτρου percolator, χωρητικότητα 6lt, 40-48 φλιτζάνια, ένδειξη στάθμης, κάνουλα σερβιρίσματος, βάση για ποτηρί ..

130,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Aurora 22

Καφετιέρα Φίλτρου με ΘερμόΚαφετιέρα φίλτρου, ελάχιστη ποσότητα παρασκευής 0,5lt,  χρόνος παρασκευήε 8 λεπτά, θερμός 2lt με αντλία σερβιρισμάτος, ..

349,00€