Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Αγροτικές Εργασίες


Ripper

Είναι το τέλειο εργαλείο για τη διάσπαση του σκληρού χώματος , την απομάκρυνση των ριζών και των θαμμένων λίθων . Τα νύχια έχουν μήκος 30 cm για βαθιά..

0,00€

Ανυψωτής Δεμάτων Ανυψωτής Δεμάτων

Αυτό το εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για την ασφαλή και ασφαλή ανύψωση και μετακίνηση στρογγυλεμένων δεμάτων μέχρι 160 cm σε διάμετρο. Οι δύο υδραυλικοί σ..

0,00€

Αποξεστής από Καουτσούκ

Ο αποξέστης από καουτσούκ MultiOne είναι ιδανικός για τον καθαρισμό ομαλών επιφανειών σε κτίρια και αυλές των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, βελτιώνοντας τ..

0,00€

Αφαιρετής Βλαστών

Ο αφαίρετης βλαστών MultiOne είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την απομάκρυνση των ζιζανίων και των φυτών από τα δέντρα . Υδραυλικά τροφοδοτείται, αφαιρε..

0,00€

Δονητής Δένδρων με Συλλέκτη

Το εξάρτημα ανατάραξης δέντρων ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία συγκομιδής για ελιές, καρύδια, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς, φιστίκια κλπ. Ο αναδε..

0,00€

Ισοπεδωτής Εδάφους

Ο πολλαπλασιαστής MultiOne είναι ένα απλό αλλά εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ισοπέδωση μεγάλων χώρων. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να καθ..

0,00€

Κάδος Διανομής Ζωωτροφών

Ο κάδος διανομής ζωοτροφών της MultiOne κάνει τη διατροφή των ζώων γρήγορη και εύκολη. Το εμπρόσθιο άκρο του κάδου διανομής τροφοδοσίας μπορεί να χρησ..

0,00€

Καλλιεργητής Εδάφους

Ο καλλιεργητής εδάφους MultiOne είναι ο ιδανικός μηχανισμός για την προετοιμασία ενός λείου στρώματος σε οποιοδήποτε έδαφος, ακόμη και αν δεν υπάρχουν..

0,00€

Κοπτικό Χόρτου

Το κοπτικό χόρτου MultiOne έχει σχεδιαστεί για να κόβει γρήγορα και αποτελεσματικά τα χόρτα σε χωράφια, λιβάδια και δρόμους. Ο διπλός δονητής είναι ιδ..

0,00€

Μεταφορέας Εργαλειών Αμπελώνων

Ο μεταφορέας εργαλείων αμπέλου της MultiOne είναι ένας πολυλειτουργικός φορέας εργαλείων για ένα ευρύ φάσμα εργασιών στους αμπελώνες. Αυτός ο φορέας ε..

0,00€

Μεταφορέας Κυψελών

Ιδανικός σχεδιασμός για τους μελισσοκόμους, η μονάδα αυτή κάνει τη μεταφορά και τη μεταφορά των κυψελών μελισσών γρήγορη, εύκολη και ασφαλής. Το άνω π..

0,00€

Περιστροφικό Άροτρο

Το άροτρο πολλαπλών δυνάμεων MultiOne μπορεί εύκολα να σκάβει σε όλους τους τύπους εδάφους, ακόμη και σκληρούς γεμάτους πέτρες και που δεν έχουν καλλι..

0,00€

Πηρούνι

Το πηρούνι  έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται εύκολα χαλαρά υλικά όπως σανό, άχυρο ή κρεβάτι ζώων. Ο απλός σχεδιασμός προωθεί τον εύκολο χειρισμό..

0,00€

Πηρούνι Ενσίρωσης Πηρούνι Ενσίρωσης

Το πολλαπλών προορισμών πηρούνι ενσίρωσης , σε συνδυασμό με τον υδραυλικό σφιγκτήρα κορυφής πλαισίου, κάνει τη μετακίνηση σε χαλαρή ή δεματοποιημένη ε..

0,00€

Σβάρνα

Η σβάρνα πολλαπλών στροφών MultiOne είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία του εδάφους για σπορά . Σε ένα πέρασμα το χώμα διαλύεται, ξεριζώνον..

0,00€

Σβάρνα Γηπέδου Αλόγων

Η σβάρνα γηπέδου αλόγων έχει σχεδιαστεί για να εξομαλύνει και να ισιώνει επιφάνειες ιππασίας ή μικτών μέσων ιππασίας . Η σβάρνα διαθέτει πολλαπλές διε..

0,00€

Σφιγκτήρας - Ανυψωτήρας Στρογγυλών και Τετράγωνων Δεμάτων

Αυτός ο σφιγκτήρας σχεδιάστηκε για να μεταφέρει και να στοιβάζει στρογγυλά και τετράγωνα δέματα . Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα βαρέως τύπου,..

0,00€

Τσουγκράνα

Η τσουγκράνα MultiOne είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία του εδάφους για φύτευση. Η λειτουργία του τσουγκράνα με τους τροχούς μέτρησης κάτ..

0,00€

Φορτωτής Μπάλας Φορτωτής Μπάλας

Σχεδιασμένος για να μεταφέρει κάθε είδους μπάλες. Οι δύο ακίδες εξισορρόπησης φορτίου είναι βιδωμένες στο σώμα του πιρουνιού, καθιστώντας τους εύκολα ..

0,00€

Φρέζα

Το περιστρεφόμενο στροφείο MultiOne είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία του εδάφους για σπορά ή φύτευση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και..

0,00€

Ψεκαστήρας

Ο ψεκαστήρας MultiOne με υδραυλικό τροφοδοτικό είναι το κατάλληλο εξάρτημα για την γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή χημικών προϊόντων εξωραϊσμού. Σ..

0,00€

Ψεκαστήρας Αμπελώνων

Ο ψεκαστήρας αμπελώνων είναι ένας ευέλικτος ψεκαστήρας κατάλληλος για ψεκασμό αμπελώνων, φυτειών δένδρων κλπ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΥδραυλ..

0,00€

Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)

Πρόσφατα

Αποχυμωτής Φρουτων & Λαχανικών Juice Master

Αποχυμωτής Φρούτων & Λαχανικών Juice Master. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα περιστροφής του μοτερ μέχρι 6300RPM. Ηλετρικό μοτέρ ονομαστικής ισχύς..

403,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Percolator PRO 40T

Καφετιέρα Percolator, 40-48ltΚαφετιέρα φίλτρου percolator, χωρητικότητα 6lt, 40-48 φλιτζάνια, ένδειξη στάθμης, κάνουλα σερβιρίσματος, βάση για ποτηρί ..

130,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Aurora 22

Καφετιέρα Φίλτρου με ΘερμόΚαφετιέρα φίλτρου, ελάχιστη ποσότητα παρασκευής 0,5lt,  χρόνος παρασκευήε 8 λεπτά, θερμός 2lt με αντλία σερβιρισμάτος, ..

349,00€