Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Αγροτικές Εργασίες


Ripper

Είναι το τέλειο εργαλείο για τη διάσπαση του σκληρού χώματος , την απομάκρυνση των ριζών και των θαμμένων λίθων . Τα νύχια έχουν μήκος 30 cm για βαθιά..

0,00€

Ανυψωτής Δεμάτων Ανυψωτής Δεμάτων

Αυτό το εξάρτημα έχει σχεδιαστεί για την ασφαλή και ασφαλή ανύψωση και μετακίνηση στρογγυλεμένων δεμάτων μέχρι 160 cm σε διάμετρο. Οι δύο υδραυλικοί σ..

0,00€

Αποξεστής από Καουτσούκ

Ο αποξέστης από καουτσούκ MultiOne είναι ιδανικός για τον καθαρισμό ομαλών επιφανειών σε κτίρια και αυλές των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, βελτιώνοντας τ..

0,00€

Αφαιρετής Βλαστών

Ο αφαίρετης βλαστών MultiOne είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την απομάκρυνση των ζιζανίων και των φυτών από τα δέντρα . Υδραυλικά τροφοδοτείται, αφαιρε..

0,00€

Δονητής Δένδρων με Συλλέκτη

Το εξάρτημα ανατάραξης δέντρων ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία συγκομιδής για ελιές, καρύδια, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς, φιστίκια κλπ. Ο αναδε..

0,00€

Ισοπεδωτής Εδάφους

Ο πολλαπλασιαστής MultiOne είναι ένα απλό αλλά εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για την ισοπέδωση μεγάλων χώρων. Χρησιμοποιήστε αυτό το εργαλείο για να καθ..

0,00€

Κάδος Διανομής Ζωωτροφών

Ο κάδος διανομής ζωοτροφών της MultiOne κάνει τη διατροφή των ζώων γρήγορη και εύκολη. Το εμπρόσθιο άκρο του κάδου διανομής τροφοδοσίας μπορεί να χρησ..

0,00€

Καλλιεργητής Εδάφους

Ο καλλιεργητής εδάφους MultiOne είναι ο ιδανικός μηχανισμός για την προετοιμασία ενός λείου στρώματος σε οποιοδήποτε έδαφος, ακόμη και αν δεν υπάρχουν..

0,00€

Κοπτικό Χόρτου

Το κοπτικό χόρτου MultiOne έχει σχεδιαστεί για να κόβει γρήγορα και αποτελεσματικά τα χόρτα σε χωράφια, λιβάδια και δρόμους. Ο διπλός δονητής είναι ιδ..

0,00€

Μεταφορέας Εργαλειών Αμπελώνων

Ο μεταφορέας εργαλείων αμπέλου της MultiOne είναι ένας πολυλειτουργικός φορέας εργαλείων για ένα ευρύ φάσμα εργασιών στους αμπελώνες. Αυτός ο φορέας ε..

0,00€

Μεταφορέας Κυψελών

Ιδανικός σχεδιασμός για τους μελισσοκόμους, η μονάδα αυτή κάνει τη μεταφορά και τη μεταφορά των κυψελών μελισσών γρήγορη, εύκολη και ασφαλής. Το άνω π..

0,00€

Περιστροφικό Άροτρο

Το άροτρο πολλαπλών δυνάμεων MultiOne μπορεί εύκολα να σκάβει σε όλους τους τύπους εδάφους, ακόμη και σκληρούς γεμάτους πέτρες και που δεν έχουν καλλι..

0,00€

Πηρούνι

Το πηρούνι  έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται εύκολα χαλαρά υλικά όπως σανό, άχυρο ή κρεβάτι ζώων. Ο απλός σχεδιασμός προωθεί τον εύκολο χειρισμό..

0,00€

Πηρούνι Ενσίρωσης Πηρούνι Ενσίρωσης

Το πολλαπλών προορισμών πηρούνι ενσίρωσης , σε συνδυασμό με τον υδραυλικό σφιγκτήρα κορυφής πλαισίου, κάνει τη μετακίνηση σε χαλαρή ή δεματοποιημένη ε..

0,00€

Σβάρνα

Η σβάρνα πολλαπλών στροφών MultiOne είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία του εδάφους για σπορά . Σε ένα πέρασμα το χώμα διαλύεται, ξεριζώνον..

0,00€

Σβάρνα Γηπέδου Αλόγων

Η σβάρνα γηπέδου αλόγων έχει σχεδιαστεί για να εξομαλύνει και να ισιώνει επιφάνειες ιππασίας ή μικτών μέσων ιππασίας . Η σβάρνα διαθέτει πολλαπλές διε..

0,00€

Σφιγκτήρας - Ανυψωτήρας Στρογγυλών και Τετράγωνων Δεμάτων

Αυτός ο σφιγκτήρας σχεδιάστηκε για να μεταφέρει και να στοιβάζει στρογγυλά και τετράγωνα δέματα . Κατασκευασμένο από γαλβανισμένο χάλυβα βαρέως τύπου,..

0,00€

Τσουγκράνα

Η τσουγκράνα MultiOne είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία του εδάφους για φύτευση. Η λειτουργία του τσουγκράνα με τους τροχούς μέτρησης κάτ..

0,00€

Φορτωτής Μπάλας Φορτωτής Μπάλας

Σχεδιασμένος για να μεταφέρει κάθε είδους μπάλες. Οι δύο ακίδες εξισορρόπησης φορτίου είναι βιδωμένες στο σώμα του πιρουνιού, καθιστώντας τους εύκολα ..

0,00€

Φρέζα

Το περιστρεφόμενο στροφείο MultiOne είναι το ιδανικό εργαλείο για την προετοιμασία του εδάφους για σπορά ή φύτευση, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες και..

0,00€

Ψεκαστήρας

Ο ψεκαστήρας MultiOne με υδραυλικό τροφοδοτικό είναι το κατάλληλο εξάρτημα για την γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή χημικών προϊόντων εξωραϊσμού. Σ..

0,00€

Ψεκαστήρας Αμπελώνων

Ο ψεκαστήρας αμπελώνων είναι ένας ευέλικτος ψεκαστήρας κατάλληλος για ψεκασμό αμπελώνων, φυτειών δένδρων κλπ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΥδραυλ..

0,00€

Εμφάνιση 1 έως 22 από 22 (1 Σελ.)

Πρόσφατα

Blast Chiller AT20ISO

Τα παρασκευασμένα τρόφιμα μπορούν εύκολα να χάσουν τη γεύση και την αξία της απόλαυσης, και επιπλέον τα έτοιμα φαγητά μπορούν εύκολα να προσβληθούν απ..

7.832,00€

Blast Chiller AT15ISO

Τα παρασκευασμένα τρόφιμα μπορούν εύκολα να χάσουν τη γεύση και την αξία της απόλαυσης, και επιπλέον τα έτοιμα φαγητά μπορούν εύκολα να προσβληθούν απ..

7.832,00€

Blast Chiller AT07ISO

Τα παρασκευασμένα τρόφιμα μπορούν εύκολα να χάσουν τη γεύση και την αξία της απόλαυσης, και επιπλέον τα έτοιμα φαγητά μπορούν εύκολα να προσβληθούν απ..

2.973,00€