Αναζήτηση
0 προϊόν(τα) - 0,00€
Καλάθι Αγορών

Περίθαλψη Εδάφους


Ανατρεπόμενος Ανοξείδωτος Κάδος

Ο ανατρεπόμενος κάδος MultiOne είναι σχεδιασμένος για μεταφορά σταφυλιών, φρούτων και λαχανικών. Δύο υδραυλικοί κύλινδροι ανατρέπουν το δοχείο για εκφ..

0,00€

Αραιωτήρας Γκαζόν Αραιωτήρας Γκαζόν

Διεισδύει στο έδαφος τραβώντας βύσματα από χλόη και χώμα από το έδαφος, αφήνοντας τα βύσματα πίσω. Οι οπές που δημιουργούνται επιτρέπουν στον αέρα, τα..

0,00€

Αφαιρετής Βλαστών

Ο αφαίρετης βλαστών MultiOne είναι ένα ιδανικό εργαλείο για την απομάκρυνση των ζιζανίων και των φυτών από τα δέντρα . Υδραυλικά τροφοδοτείται, αφαιρε..

0,00€

Δονητής Δένδρων με Συλλέκτη

Το εξάρτημα ανατάραξης δέντρων ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία συγκομιδής για ελιές, καρύδια, αμύγδαλα, ξηρούς καρπούς, φιστίκια κλπ. Ο αναδε..

0,00€

Κόπτης Φυλλωμάτων

Ο κόπτης φυλλωμάτων είναι το τέλειο προσάρτημα για κοπή φρακτών και πολλά άλλα. Ο συνδυασμός της ρύθμισης της γωνίας του κοπτήρα και της εμβέλειας του..

0,00€

Κοπτικό Χόρτου

Το κοπτικό χόρτου MultiOne έχει σχεδιαστεί για να κόβει γρήγορα και αποτελεσματικά τα χόρτα σε χωράφια, λιβάδια και δρόμους. Ο διπλός δονητής είναι ιδ..

0,00€

Λεπίδα Κοπής

Οι διπλές λεπίδες κοπής επιτρέπουν την ταυτόχρονη κοπή της κορυφής και των πλευρών των μεγάλων φυτών . Κάθε πλαίσιο και κοπτική διάταξη ρυθμίζεται ανε..

0,00€

Μεταφορέας Εργαλειών Αμπελώνων

Ο μεταφορέας εργαλείων αμπέλου της MultiOne είναι ένας πολυλειτουργικός φορέας εργαλείων για ένα ευρύ φάσμα εργασιών στους αμπελώνες. Αυτός ο φορέας ε..

0,00€

Μηχανή Γκαζόν

Ιδανικό για εφαρμογές κοπής , όπως γήπεδα γκολφ και κοπή μεγάλων εκτάσεων. Το χλοοκοπτικό έχει σχεδιαστεί με τρεις λεπίδες που κόβουν με μια επικάλυψη..

0,00€

Μηχανή Πλαϊνής Κοπής

Η μηχανή πλαϊνής κοπής σε συνδυασμό με τη δύναμη και τη σταθερότητα του MultiOne, καθιστά δυνατή την. Αυτό κάνει ασφαλή και εύκολη την κοπή πλευρικών ..

0,00€

Σειριακός Χλοοκόπτης

Ο σειριακός χλοοκόφτης έχει σχεδιαστεί για να κόβει γρασίδι και θάμνους γύρω από τα δέντρα, τις προστατευτικές ράγες, τα σήματα κυκλοφορίας και άλλα ε..

0,00€

Συσκευή Μεταφύτευσης Δέδρων

Χρησιμοποιώντας την συσκευή μεταφύτευσης δένδρων της MultiOne, ένα δέντρο μπορεί να ξεριζωθεί, να μεταφυτευθεί ή να συσκευαστεί για μεταφορά γρήγορα κ..

0,00€

Χλοοκοπτικό με Yδραυλικό Xειρισμό

Χρησιμοποιήστε αυτό το χλοοκοπτικό με υδραυλικό χειρισμό με πλευρική στροφή για βαριές θάμνους και ζιζάνια και δείτε τι μπορεί να κάνει! Δεν είναι μόν..

0,00€

Χλοοκοπτικός Μηχανισμός

Σχεδιασμένο για επαγγελματική συντήρηση στο χώρο του πράσινου χώρου, η μηχανή MultiOne Tornado με τον εσωτερικό συλλέκτη κοπής κόβει αποτελεσματικά το..

0,00€

Ψεκαστήρας

Ο ψεκαστήρας MultiOne με υδραυλικό τροφοδοτικό είναι το κατάλληλο εξάρτημα για την γρήγορη και αποτελεσματική εφαρμογή χημικών προϊόντων εξωραϊσμού. Σ..

0,00€

Ψεκαστήρας Αμπελώνων

Ο ψεκαστήρας αμπελώνων είναι ένας ευέλικτος ψεκαστήρας κατάλληλος για ψεκασμό αμπελώνων, φυτειών δένδρων κλπ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑΥδραυλ..

0,00€

Εμφάνιση 1 έως 16 από 16 (1 Σελ.)

Πρόσφατα

Αποχυμωτής Φρουτων & Λαχανικών Juice Master

Αποχυμωτής Φρούτων & Λαχανικών Juice Master. Ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα περιστροφής του μοτερ μέχρι 6300RPM. Ηλετρικό μοτέρ ονομαστικής ισχύς..

403,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Percolator PRO 40T

Καφετιέρα Percolator, 40-48ltΚαφετιέρα φίλτρου percolator, χωρητικότητα 6lt, 40-48 φλιτζάνια, ένδειξη στάθμης, κάνουλα σερβιρίσματος, βάση για ποτηρί ..

130,00€

Καφετιέρα Φίλτρου Aurora 22

Καφετιέρα Φίλτρου με ΘερμόΚαφετιέρα φίλτρου, ελάχιστη ποσότητα παρασκευής 0,5lt,  χρόνος παρασκευήε 8 λεπτά, θερμός 2lt με αντλία σερβιρισμάτος, ..

349,00€