- Περιγραφή
- Η σχάρα επαφής σιδερώματος PANINI συνιστάται ιδιαίτερα για συνεχή καθημερινή χρήση.
- Η πρέσα χυτοσίδηρου PANINI έχει σχεδιαστεί για εντατική χρήση με το μαγείρεμα 48 panini ανά ώρα! Οι πλάκες από χυτοσίδηρο έχουν υψηλή ισχύ θερμικής αδράνειας: μετά από 15 λεπτά προθέρμανσης, οι πλάκες επαναφέρουν τη θερμότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνεχώς σε καθημερινή βάση.
- Η επαγγελματική ψησταριά PANINI εξασφαλίζει ομοιογενή και ποικίλη μαγειρική.
- Οι πλάκες από χυτοσίδηρο αυτής της επαγγελματικής σχάρας επαφής έχουν υψηλή τιμή αγωγιμότητας. Επιτρέπει το ομοιογενές μαγείρεμα χάρη στα σερπαντίνα στοιχεία θέρμανσης που καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια μαγειρέματος κάτω από κάθε πλάκα.
- Εάν αυτή η επαγγελματική σχάρα επαφής είναι μια σχάρα panini ειδικά σχεδιασμένη για μαγείρεμα panini σε μεγάλες ποσότητες από το μέγεθός της, χρησιμοποιείται επίσης για τη φρυγανιά σε διάφορα σάντουιτς ή για τη μαγειρική μπριζόλα. Οι κορυφαίες πλάκες αυτής της επαγγελματικής σχάρας επαφής είναι αυτο-εξισορροπητικές. Κάθε ελατήριο πίεσης είναι ρυθμιζόμενο για να προσαρμόζει το μαγείρεμα στα τρόφιμα. Αυτό το μηχάνημα panini είναι επίσης διαθέσιμο με μια ομαλή πλάκα πυθμένα για μαγείρεμα ομελέτες, τηγανητά αυγά, κέικ, σουηδικά ψωμιά, blinis, αναδιπλώνεται ...
- Χαρακτηριστικά: διακόπτης-θερμοστάτης 0-300 ° C, συρτάρια χυμών, θερμικά ανθεκτικά και μεταλλικά χερούλια, λαμπτήρες ελέγχου. Έρχεται με ξύστρα για εύκολο καθάρισμα.